22.9.11

A day with Ida


I dag fik jeg fri for fransk, og tog derfor med Ida ind på sankt hans torv for at mødes med August, som er kendt under kunstner navnet eloq, han er producer for pladeselskabet Cheff records, som indspiller musik med bla. KIDD, Topgunn og Klumben, hun skal i praktik hos dem, så han skulle lige underskrive nogle praktik papirer. Da vi allerede var på sankt hans torv besluttede vi os for lige at stikke hovederne ind til dem fra Tjeck Magazine, der hvor jeg har været i praktik. Det var rigtig fedt, og jeg savner virkelig at sidde med dem på kontoret, men vi holder stadig kontakten, og jeg laver forskellige ting for dem.
På vej til Islandsbrygge i metroen stødte vi så på Young, og jeg tænkte at det kunne da være for fedt hvis jeg kunne lave et interview med ham for Tjeck. Jeg gik derfor hen til ham, og faldt hurtigt i snak, det endte med at jeg fik hans nummer, så vi kan aftale hvornår vi skal lave interviewet, det bliver for fedt.

Today I went to inner Copenhagen with my Friend Ida, to meet up with a danish artist and producer. She is going to stay at her internship at the record company. Lather we hang up with the guys from the danish Magazine Tjeck jusy to check up on how everybody was doing, it was the Magazine I spend my internship on. In the Metro we met the danish rapper Young, and I got his number, so later we could meet up and make an interview for the magazine. 

2 comments:

  1. Hey, I really enjoyed reading ur blog and ur photos r great.
    What do u think about following each other :)?
    visit me :)
    http://myfashionworld-ragazza.blogspot.com/

    ReplyDelete

well, hello :-)