16.9.11

New in, AlisI dag var jeg til idrætsdag, hvor jeg spillede basket, og vi klarede os rigitg godt. Senere tog jeg med nogle venner til et lagersalg Alis holdte, og jeg fik købt en crewneck og en hue.
Jeg tager til håndboldcup i den her weekend, jaaa.
Min mor bliver ved med at råbe noget med en stegt flæsk og en cocio, så jeg gætter på at det er spisetid.

Today I went to, hmm.. what could you call it in english? sportsday perhaps, I am not sure.. but you spent the day playing some sort of sport, I played bascket, and it was a lot of fun. Lather I went to cph and bought a crewneck and a beanie.
anyways this weekend I am going to a handball cup, so I will be having lots of fun, hell yeah!
My mom is calling me, it is dinner time.

4 comments:

 1. Den er virkelig fed den strik :) hvad gav du for den? den kan vel stadigvæk ikke købes længere, nu hvor det er et lager?

  ReplyDelete
 2. Mange tak!
  Jeg gav 400 kr. for den, fordi en af mine andre venner købte en alis trøje, så det var billigere end den pris den allerede var sat ned op. - men hvis jeg købte den enkeltvis ville den koste 500 kr. :-)
  - jeg tror stadig de har den på lager i deres butik på studiestræde.

  ReplyDelete
 3. ok mange tak for svaret :) nu skal jeg i KBH næste uge, og ved ikke rigtig hvor butikken ligger ligger.. ligger den på strøget? ;) og i det lager var det evt. en ALIS hættetrøje? :)

  ReplyDelete
 4. Ja, min ven købte en alis hættetrøje, men det ligger på studiestræde, en sidegade til strøjet, tæt ved Larsbjørnsens stræde, hvis du søger på google finder du det :-)

  ReplyDelete

well, hello :-)