9.11.11

New in, Le Fix bag

Jeg købte en ny skoletaske for et par dage siden, og i dag tog jeg den for første gang i brug. Min tidligere skoletaske var den gamle 'old school' taske, derfor var det noget af en ændring, men jeg havde brug for at prøve noget nyt.
Efter skolen tog jeg til kbh med Lasse og Casper, vi havde det fedt, og nu må jeg simpelthen få taget mig sammen og lave mine lektier.. Jeg overvejer lidt bare at skrive efter min veninde, en enkel gang kan det vel ikke skade, jeg hader bare matematik. I aften er der træning, og det glæder jeg mig til.

//

Yeah, so I got a new school bag.. I kicked the old vintage one I had (link) our and exchanged it with this, they are really different, haha... but I thought I needed a change, so now this is my new school bag. After school I went to cph with Lasse and Casper, we had a lot of fun, and it was great to see those fellers again. I reeealllyy need to make my homework, but the handball practice is right away, so I don't have so much time. I am fly at the moment.

8 comments:

 1. Misunder ekstremt meget den taske der! Tillykke med den, den er for fed og det er din blog altså også.
  Kig meget gerne forbi http://bellasbobler.blogspot.com/
  Endnu en fast læser vil heller ikke være dårligt :-)

  Bella

  ReplyDelete
 2. Jeg er glad for at du kan lide den Bella :-)!

  ReplyDelete
 3. Hvad hedder mærket ?:D

  ReplyDelete
 4. Den er fed.hvad har du givet for den?

  ReplyDelete
 5. Thanks!

  Den er fra Le fix, og har kostet 600 kr. :-)

  ReplyDelete
 6. Iih jeg er virkelig i tvivl om jeg skal købe en Le fix eller carharrt? Jeg vil nemlig ønske mig en af delene og 600 kr er da tíl at overkomme.. :-)

  ReplyDelete
 7. uha det er et svært valg, men du kan jo tage hen i le fix, og se om du kan lide den, jeg synes den er for fed, med lækre detaljer :-)

  ReplyDelete

well, hello :-)