18.11.11

New in, Obey my babyyy

Jeg er flyyy fortiden. Der er lagt op til en fed weekend. I dag har jeg været i lyngby og hygget på kong kaffe, i aften er der film hygge med pigerne, og i morgen skal mor fejres, med lagkager, lys og flag. Senere den aften tager jeg hen til Katarina, ejeren af bloggen www.katarinawannabeontop.com haha, lidt reklame der. Jeg havde bestilt billetter til MC's Fight Night, men fandt ud af for et par dage siden at det lå samme dag som Katarinas pigemiddag, og mors fødselsdag, mega nedtur.
men folk er glade og søde, alt er godt. Ville dog gerne have et par vans, et par adidas og en alife t-shirt, og så skal forberedelserne på interviewet med Young finde sted på mandag.
ja jaa jaaa!

16 comments:

 1. Du er lækker din blog er lækker og det bliver lækkert at se dig i morgen

  kata

  ReplyDelete
 2. haha, pinligt og sådan.
  men det bliver fedt, ja <3

  ReplyDelete
 3. Hey Josephine, din blog er så inspirerende og jeg tjekker den tit ;-) Den anden dag fandt jeg dig faktisk på facebook da jeg bare gik gennem forskellige profiler hehe. Hvor har du købt Obey trøjen? Jeg har ledt mange steder, men de har den aldrig i small og uden hætte ;-)

  ReplyDelete
 4. Mange tak SIgne!
  Hvor sjovt hæhæ, men jeg har købt den over internetsiden fat budha store i England, men jeg var så heldig at løbe af sted med den sidste. Mit råd til dig vil være at søge på "The Box Obey Crewneck" på google og så bare se det alt sammen igennem hver eneste dag, indtil en butik har fået den hjem igen, det er i hvertfald hvad jeg gjorde i flere måneder, men det var det værd :-)
  knus

  ReplyDelete
 5. Tak for rådet, det vil jeg begynde med fra nu af! Jeg har været i streetmachine og Labforum, men det var ikke til at finde ud af hvornår de fik dem hjem ;-)

  ReplyDelete
 6. Ej en fed trøje!
  Jeg må da helt klart gøre som nævnt ovenfor(-:
  glæder mig til at følge.
  //Esther
  http://another-random-fashionblog.blogspot.com/ kig forbi(-:

  ReplyDelete
 7. Åh, jeg kan ikke finde den smukke trøje, du har på! Jeg vil SÅ gerne have den - øv!

  ReplyDelete
 8. øv Emma, men bliv ved med at lede så dukker den op lige pludselig :-)

  ReplyDelete
 9. Er der en pige version af trøjen? :-)

  ReplyDelete
 10. Nej, der findes kun den mandlige model.. men altså jeg har rigtig meget tøj designet til mænd, men synes det er ligemeget, så længe det er fedt, er det lige meget... Hvad havde du da forestillet dig skulle være anderledes på crewnecken :-)?

  ReplyDelete
 11. Hvad hedder farven på din crew neck:-)?

  ReplyDelete
 12. Hvad hedder farven på din crew neck:-)?

  ReplyDelete
 13. Hvad str. er din obey crew neck i? :-)

  ReplyDelete

well, hello :-)