24.1.12

Die hoe.

Jeg fik min american appereal hoodie i dag, men den er for lille, øv. Vi vandt håndboldkampen 24-23 i dag, det var skide fedt. Jeg spiser lækker sprød pizza, og tænkte i går på hvad der sker når vi dør? Hvad fanden sker der med os? Vi kan da ikke bare sove hele tiden, som mine forældre tror, det er da dødhamrende nedren. Vil min personlighed så bare ikke være der mere, eller hvordan? Det er faktisk ret egoistisk, uuuuuh, min identitet er så vigtig, ikke en skid. Jeg håber jeg lever op igen på ny for jeg elsker livet, men vil jeg så kunne huske mit tidligere liv, hvad er så meningen med det her? Jeg glæder mig faktisk lidt til at finde ud af hvad der sker efter døden. For at berolige mig selv hører jeg Hopsin slapper hoe's, tag og lyt med.

//

What happen's after dead?

6 comments:

 1. Hey, jeg tænkte lidt på den Obey sweatshirt/t-shirt (kan ikke lige huske hvad du har), men den med selve "OBEY" logoet - hvor har du købt den/dem henne? :-)

  ReplyDelete
 2. Jov, det er så en crewneck, hæhæ, men never mind, jeg har købt den over nettet på fatbuddha :-) men hvis du tænker på den tee jeg har, har jeg købt den på lagerudsalg ovenover epsiode, og min t-shirt har jeg købt i streetmachine :-)

  ReplyDelete
 3. Hvor er den fin :) Hvor kan man købe american apparel ?

  Tjek gerne min blog og bliv eventuelt fast læser :) kathrine-emilie.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Min veninde købte den med hjem fra London, men du kan købe den over nettet, på deres egen side eller asos :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joseee hvorfor sælger du den ikke til hende pigen, der spørg hvor hun kan købe den henne?? kys

   Delete
  2. Jeg har solgt den til Liv skat :-)

   Delete

well, hello :-)