26.2.12

Designing book cover, oh shit

Sofie holdte den hyggligste pigemiddag i går, og vi havde det rigtig sjovt. Jeg tog hjem med Anna og havde det for vildt efter. Vi vandt håndboldkampen i dag, yes, og jeg glæder mig til den næste træning. Jeg har tænkt mig at forkæle mig selv med et langt bad og en god scrub.
Vi fik i fredags til opgave i skolen at designe et nyt omslag til den roman vi er igang med at læse. Min bog er sindsyg flot skrevet, men det er en røv kedelig historie, men sådan er det jo. Himlen i fortællingen er grøn, og hovedpersonen render altid rundt med sin bamse på sig, så det er det der afspejler sig i billederne.

//

I designed a new book cover for a roman, as a school project.

7 comments:

 1. det lyder hyggeligt, og sjov forside, men er det ikke meningen at billedet som er forsiden af bogen, skal være på højre side af "bogryggen"?

  -Naja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det her er jo sådan set bare et billede naja, haha jeg har jo printet den ud og så er mauen, ved sgu ikke helt hvordan det staves, selbfølgelig på venstre side af forsiden, som hvis du slog på i en bog, men tak for det ;-)

   Delete
 2. Rigtig flot forside Josefine :) Har også selv læst bogen, er enig i at den er ret kedelig -.-

  /Simone.
  www.aheartwithfashion.dk

  ReplyDelete
 3. Din blog er mega fed, og du har en super cool stil!
  Vil rigtig gerne følge dig, men helst ikke med Google Friend Connect, så ville lige foreslå at du blev medlem af Bloglovin'
  Det er meget nemmere at overskue, både for læsere og forfattere. Og så har jeg også hørt noget om, at Google Friend Connect lukker ned til april eller sådan noget, så håber du får oprettet sådan en på bloglovin så jeg kan følge dig :-)

  /Line

  ReplyDelete
 4. Rigtig fed blog, Josefine, og utrolig nice stil.

  Vil foreslå du blev medlem af Bloglovin, så jeg kunne følge dig. Det er meget nemmere både
  for læsere og forfattere :-)

  /Line

  ReplyDelete
 5. Mange tak for den overdådelige ros! Jeg er skam medlem af bloglovin, du skal bare klikke under siden Josephine(lige under min header) så er der et link dertil, mange tak :-)!

  ReplyDelete

well, hello :-)