16.2.12

New in, A&F ...

Planerne ændrede sig, og i stedet for at tage i biografen. Tog vi til en fed fest hos Thore. Jeg kan godt mærke at der skal gå lang tid til at jeg skal drikke så meget igen. Jeg kommer i skide dårlig form af det.
Jeg har tilbragt de to sidste dage hos mine bedsteforældre, og det har være røvkedeligt. Det var omkring 2 år siden jeg havde besøgt dem sidst, så tiden var ligesom kommet til at aflægge et visit. Det var nu også ret hyggeligt.
Min mor gav brunch på dalle valle i tirsdags, og det var lækkert. Jeg fik også brugt mit gavekort til abercrombie, og fik et par shinny-pants af min mor.

...Jeg synes det er ret pinligt at gå med abercrombie poser, haha, så jeg gemmer altid posen nede i en anden pose. Jeg ved ikke hvorfor, de har jo lækkert tøj, men jeg synes bare det er sådan lidt... ja... hæhæ, ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men lidt pinligt måske. Fordi så mange seje-pop-piger-går-i-det. ej det er jo latterligt! Det er da ligemeget hvor tøjet er fra så længe det er fedt. skam dig. (dig = mig)

//

Got some new clothes from A&F.


5 comments:

 1. Vildt fede ting!! Hvad har skjorten kostet?:)

  Hilsen Anna:)
  -annahansensblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hahah kan godt lide du skriver pop-piger, dog lidt sandt! Lækker skjorte. ;)

  ReplyDelete
 3. haha, vidste ikke hvordan jeg skulle definere det, men mange tak signeeee :-)

  ReplyDelete
 4. hvor er bukserne købt henne? og hvilken pris? :)

  ReplyDelete

well, hello :-)