29.3.12

Jeg er vidst kommet videre

Jeg fik tidligt fri i dag, og tog på joe med Oliver i solkskinsvejret. Har faktisk fået læst lidt kristendomsfag, selvom det sutter. Hvad fuck skal man bruge religion til? Det er sgu da for gammeldags, helt ærligt, hvem tror på Gud. I gamle dage var man religiøs, hvad skal du bruge det til nu. Der er ikke brug for nogen Gud at tilbede. Kongehuset burde også afskaffes nu vi er igang, og den danske krone udskiftes med euroen. haha, det er DK's fremtid. Jeg er pisse træt kom alt for sent i seng i går, igen. Jeg skal spille kamp i aften, så bliver nødt til at tage en morfar.

5 comments:

 1. Nøj hvor er du uintelligent og snæversynet at høre på. Hvorfor er religion gammeldags ? Der er da lige så mange tragedier og uforklarlige ting idag som i gamle dage? Jeg er ikke selv religiøs og er faktisk imod de fleste religioner men hvor er det bare grimt og barnligt af dig at svine religion på et så ringe grundlag. Og hvorfor skal kongehuset afskaffes? Det er en vores største turistatraktioner og er noget af det der kendetegner Danmark ude i verden, måske skulle man skære lidt ned på de penge de får men der er en anden snak.
  Og hvorfor skal vi have euro ? Hvordan kan du komme på staden og støtte så meget op om det mens du dobbeltmoralsk støtter op om at vi bare skal være som alle andre lande og få euro og bare blive et stort multinationalt selskab.
  Ærligt, stop med at prøv.
  Peace out

  ReplyDelete
 2. nånå :D haha det er jo sådan set bare MIN mening, så det skal du ikke belære mig omkring anonyme, du kunne i det mindste stå frem med hvem du er?

  Jeg synes at religion skulle strejes af skemaet, fordi at jeg synes at det man kan bruge religion til, er at man bedre skal kunne forstå og indleve sig i forskellige kulture, og jeg mener ikke at der nødvendigvis behøves at være et helt fag, der hedder religion i folkeskolen. Jeg har ikke noget i mod nogle religioner eller folk der er troende. Jeg synes bare ikke at vi som hele den danske befolkning skal dyrke det. Det kan godt være at det er op til den enkelte om de vil være medlem af den danske folkekirke. - men vi bliver født ind til at være en del af kirken, og skal selv melde os ud. Kirkeskatten er alt for høj, og der er alt for mange kirker i DK. Jeg synes det burde være op til den enkelte, hvorvidt man ønsker at være medlem eller ej, og at staten ikke burde afgive yderligere afgifter til folkekirkerne i de årlige opgør. Jeg synes at der bliver betalt for meget til fx. de danske folkekirker. Hvorfor har vi kirker men ikke moskéer? Det kan godt være at hovedreligionen i DK er kristendommen, men burde vi ikke være mere large og udsende et signal til omverden om at alle er velkommen, og at vi ikke er hæftet til en bestemt religion i Danmak.

  Konge huset skal afskaffes fordi det ikke er retfærdigt at man skal blive født til sådan et erhverv. Jeg er sikker på at konge familien består af nogle meget venlige og intelligente mennesker, men det kunne da ligeså godt være Jørgen fra bispeberg som sad på tronen. Vi betaler alt alt alt for mange penge fra statens skattekasse til kongefamilien. Derfor synes jeg ikke at det burde være tilstede. Det kan diskuteres hvorvidt kongehuset er den største turistatraktioner i DK, det ved jeg ikke. Det kan godt være det er det ældste kongehus, men stadig altså hvad skal vi bruge dem til. - for mit vedkommende synes jeg at man burde lave Amalienborg om til et offentligt museum, eller et sted hvor hjemløse kunne søge hen til ny for natten.

  Vi skal netop have omdannet kronen til euroen for at blive en større del af EU's fællesskab.
  Prøv at hør du kender mig overhovedet ikke, så du skal ikke fortælle mig, at jeg er dobbelt moralsk? wtf jeg tager på staden fordi jeg elsker at være der christiania. Jeg håber bare på at vi i den kommende fremtid udvikler os til at blive mere og mere multinationalt.
  ærligt, luk røven.
  Det er min mening, ikke din, det er fair at du er uenig med mig. - men du skal ikke fortælle mig at jeg er uintelligent og snæversynet.

  ReplyDelete
 3. Gider ikke engang svare på det der. det meste du skriver nu er jeg enig i. men du siger jo fuldstændig dig selv imod i forhold til din første udtalelse. vil lige minde dig om at du skrev "Der er ikke brug for nogen Gud at tilbede." wtf ?
  og tal pænt ik' ingen grund til at sige luk røven, jeg siger jo bare min mening og tror de færreste vil være uenige i at din første utalelse var yderst uintelligent, snæversynet og barnlig.
  Og svarer nok ikke igen for orker ikke lige din total spurgte teenage-krise-blog.
  Held og lykke med eksamen når du når der til!

  ReplyDelete
  Replies
  1. slap da affff. Det er sådan set bare er mine tanker, og noget hurtigt skrevet pis jeg fyrer af på min blog. Jeg får bare sat ord på de tanker der flyver rundt i mit hovede. Selvfølgelig er min blog er "spurgt" haha :D jeg skriver jo om mig selv, og omkring hvad jeg laver. Det er min egen interesse. Det er ikke for at please dig, at jeg skriver herinde.
   Jeg er altså bare 15 år, give me a break. Det er bare ord og tanker, min mening behøver jo sådan set ikke at være den samme som din.

   Delete
  2. lol, siden hvornår er det blevet forbudt at sige sin mening? Bloggen hedder vel trods alt 'Thoughts written by Josephine'. Jeg synes det er nogle fede tanker du har Josephine! Haters gonna hate, og sådan vil det vel altid være, det gælder bare om, at beslutte sig for, at man er for stor til deres pis.

   Men big up herfra.

   Delete

well, hello :-)