12.4.12

I changed my mind

okay ved i hvad. Jeg har ombestemt mig. Jeg har tænkt det hele igennem, det her med at stoppe med at blogge. Jeg ved sgu ikke rigtigt hvad jeg vil alligevel. Jeg snakkede med Amanda i går, og det hjalp på min selvopfattelse.
Det fremstår som om at jeg stopper på grund af den hate jeg har fået. Det gør jeg jo også, men det virker som om at "haten" har fået mig ned med nakken. - og det havde de også i en periode, men nu har jeg ændret min synspunkt på den hate jeg har fået.
Det er ikke iorden at gemme sig bag en skræm, man skal sgu stå ved det man siger. Jeg synes at det er pisse latterligt piger. haha. I har gjort mig usikker på mig selv med de kommentarer i har efterladt. Det har chokeret mig at jeg kunne blive så usikker på mig selv. I tror i kender mig, og har skabt et stereotype billede af mig. I kender mig ikke, så i burde virkelig tage og skride. Mine venner siger til mig at i bare er "jaloux" men det ved jeg i ikke er. I er lige netop det modsatte. I hater fordi i ikke kan lide mig, men hvorfor gider i bruge tid på det. Det er virkelig lavt, sååå lavt, men ved i hvad fuck det. Jeg er stadig glad.

Jeg skal nok stoppe med at lave de her indlæg mere, nu er jeg kommet videre. Jeg ved godt jeg har gjort det hele meeeget være end det overhovedet har været. - men jeg troede bare ikke jeg ville kunne holde til det. Jeg har ikke den største selvtillid eller selvværd, men for at være ærlig så tror jeg skam godt jeg ved hvem i er, og så er det heller ikke nogle særlig slemme kommentarer i har smidt. Det er bare så latterligt.

7 comments:

 1. Hvor er jeg inderligt glad for, at du har ændret din mening! Og jeg er også glad for at jeg kunne hjælpe. Du er en sød, smuk pige. Lad aldrig nogen bilde dig andet ind :-)

  ReplyDelete
 2. Haters gonna hate... And what so ever.
  Du er en af mine yndlingsbloggere, kan sleet ikke forstå at folk skal rakke sådan ned på dig...

  kram

  ReplyDelete
 3. Hej med dig!
  Angående den negative respons du har fået: de har slet ingen grund til at snakke dårligt om/til dig, hvis de ikke kan lide din blog, så kan de holde sig væk. Alle møder modgang, nogle mere end andre, jeg har selv haft en del nedture, men man skal bare huske på, at vende ryggen til dem, der kun vil dig ondt! Og hvis du kan, så skænk dem ikke én eneste tanke, fordi de fortjener ikke noget som helst fra dig!
  Husk på, at det er din blog, og at du kan sige/gøre lige hvad du vil :-) Hvis det er her, du har behov for, at komme ud med alle mulige tanker, så er det bare det du gør. Os der læser med, vi bør vide, at det du viser her, kun viser en brøkdel af, hvem du er (som du også selv siger).
  Jeg har fulgt med et stykke tid nu og jeg synes det er super hyggeligt at læse med og du virker som en rigtig cool pige!
  Undskyld for den suuper lange kommentar, men jeg havde bare en masse jeg ville sige :-)
  Kærligst Kristina

  ReplyDelete
 4. Fuck them. Bare bliv ved, det er nemlig pisse godt.
  Kan godt følge dig i hvorfor du stoppede - men fandme også hvorfor du begyndte igen.
  Hvis du kan lide det du laver, så fuck hvad andre synes. Bum.

  Ret meget "fuck" og egentligt en ret aggressiv kommentar. Men folk burde slet ikke
  dømme folk så groft - og komme med latterlige kommentarer.

  Håber du finder ud af noget - og de der piger får det dårligt med dem selv ;-)

  "All about S" - Stinelindegaard.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Aldrig tvivl på hvem du er, det er først der livet begynder at tvivle på dig. Du er hvem du er, og det skal du stå ved, for det er det du kommer længst med. Du er altid 100% dig selv, det elsker jeg.

  ReplyDelete

well, hello :-)