11.4.12

Jeg er tilbage

så er jeg tilbage fra Paris, og det var en dejlig tur! Jeg har tænkt mig at stoppe med at blogge. Jeg synes jeg får udstillet mig selv forkert, og jeg ved ikke hvordan jeg skal ændre på det. Jeg har fået noget kritik af nogle piger jeg ikke kender herinde fra, de har fundet min blog morsom og kikset. - men sådan er min blog jo nok også. haha, altså jeg griner da også af mig selv, og synes jeg er kikset, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Sådan er jeg bare, lige nu, men jeg udvikler mig jo hele tiden, det gør vi alle. Jeg skriver hvad jeg tænker, og mine synspunkter ændrer sig fra hvert indlæg.
Jeg har indset at folk faktisk læser min blog, og de danner sig et billede af mig udfra den. Det vil jeg ikke have, for min blog viser jo langt fra hvem jer er. Den viser en lille bitte bid af de tanker jeg begår mig. Jeg bruger også alt for lang tid på opsætning og så videre, tror bare jeg vil begynde at føre dagbog. Det er jeg bare så dårlig til, selvom jeg kan godt lide at skrive. ej det var en joke det gør jeg nok ikke haha. - men som sagt bruger jeg alt for meget tid på en blog, så derfor stopper jeg altså.
- men 1000 tak for de mange søde kommentarer i har været så venlige at efterlade til mine mærkelige indlæg!

Jeg ved ikke om jeg ændrer min blog til bare en ren fotoblog, eller om jeg bare helt stopper. Det må tiden vel vise.

15 comments:

 1. Eeeeej altså!

  Synes du virker som en rigtig loveable og cool person og jeg synes du er rigtig inspirerende. Du skriver på en så åben og direkte måde, som bare går direkte ind.
  Er totalt uenig med det fjols som skriver alt muligt om, at ingen gider at høre om det du skriver. Det er sikkert bare en eller anden jaloux person som ikke kan tolerere at du har et fedt liv. Kan virkelig blive træt af sådan nogle personer, de kan jo bare lade være med at læse med så...
  Elsker din blog og håber ikke at du stopper pga. åndssvage haters.
  Synes det er mega sejt at du siger din mening og mht. hvilket indtryk du giver gennem bloggen, så er mit indtryk at du er en superskøn, sjov og yderst køn pige, med en masse gode holdninger og meninger.

  Love

  ReplyDelete
 2. eeeeej :-(
  din blog er virkelig en af mine yndlingsblogs! Men jeg kan godt forstå din holdning. Man skal beslutte om man er villig til at dele sit liv med fremmede personer, som man overhovedet ikke kender.
  Det syn jeg har dannet mig af dig ud fra din blog er selvfølgelig kun positivt, da du er så ærlig! Jeg er forelsket i din måde at skrive på, og jeg synes det ville være super ærgerligt, at du stoppede, for du har din helt egen måde at skrive på.
  Men som sagt - jeg kan godt forstå hvorfor, hvis du vælger at stoppe.

  ReplyDelete
 3. Neeeeeeej, det er jeg virkelig ked af at læse!!!!! Du er ellers en af mine ynglings bloggere og du inspirerer mig vildt meget. Kan selvfølgelig godt se din pointe, men alligevel? Jeg er skuffet over at der er nogle mennesker der altid skal ødelægge alt ting. Men det må man vel leve med? Jeg har selv set en kommentar fra en negativ læser, og havde egentlig også tænkt mig at skrive til dig, men jeg glemte det desværre!!!!! Nu er jeg bare nedern over at jeg ikke længere kan følge med i din hverdag og lade mig inspirere(!!) ej, hvor er det bare ekstremt surt. Øv for fanden! Du sej, smuk og har virkelig god stil.....
  Marie<3

  ReplyDelete
 4. Ej, du må ikke stoppe! Kan godt lide din blog.. og så fuck hvad folk siger eller tænker... hvis de ikke kan lide den kan de jo bare holde sig væk! Jeg synes du skøn!!! :)

  Knus
  http://jessicasofienielsen.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Hvis de ikke vil høre om det må de lade være med at kigge på din blog. simpelt!

  elsker din blog, netop fordi den er så ærlig.

  ReplyDelete
 6. Nejnejnejnejnej! Blev ellers lige så enormt glad da jeg så du var kommet hjem, og havde lavet et nyt indlæg! Du er jo min ynglingsblogger for satan!!! Det må ikke stoppe nu! Men hvad søren, forstår dig godt. Så vil jeg da bare sige TAK for alle de enormt inspirerende indlæg du har lavet allerede, og jeg håber da så inderligt, at du ikke kan undvære bloggen, og en skønne dag vende stærkt tilbage!
  Men ellers bare nyd livet Josephine, du virker som en pige der fortjener det!
  En hel masse knus herfra!

  ReplyDelete
 7. hvorfor er det egentlig i tror vi er jaloux på hendes "fede liv" bare fordi vi hater... man kan altså også hate og samtidig synes man har et nice liv :OO

  vi er ikke jaloux på den lille skater-staden tøs fra Lyngby haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du ("I") har nogle seriøst psykiske problemer, hvis du finder det sjovt at nedgøre Josephine. Du skriver jo "vi", fordi du vil få det til at lyde mindre sørgeligt, at det er det, du bruger dine aftener på. Det er jo kun dig, og du er så pissemisundelig, og det er jo så tydeligt at se på alt det, du skriver. Jeg har intet tilovers for typer som dig. Hvad fortæller du dine forældre, når de spørger ind til, hvad du går og laver? Du ved jo godt, at det er forkert at hate anonymt. Få i det mindste nogle nosser og fjern den fucking anonymeknap. Hvis du føler behov for at nedgøre andre anonymt, så er du jo langt fra perfekt selv.
   Gå ind på det her indlæg, og læs alle kommentarer: http://www.madeindk.dk/2011/11/your-hate-wont-slow-me-down.html
   Det handler om folk som dig. Jo, du har et psykisk problem, hvis du opbygger din identitet og hater på andre anonymt. Det er en sygdom, ja.

   Delete
 8. Ej neeeeeeej :(( Jeg elsker eelsker din blog! Jeg synes du virker som en virkelig sød (og virkelig nice) person. Jeg kan ikke forstå hvorfor man skulle tænke andet. J

  ReplyDelete
 9. Du ha bare ikke af at stoppe! Du har virkelig en fantastisk blog og jeg elsker at læse en af dine nye indlæg. Du skriver bare tingene lige ud, hvilket jeg rigtig godt kan lide (-:

  ReplyDelete
 10. øøøv :( Men du må selv bestemme :)

  ReplyDelete
 11. du må virkelig ikke stoppe med at blogge! tænk på flertallet. Der er SÅ manger der læser din blog, og holder rigtigt meget af både den og dig. Der er få mennesker der ikke kan lide den, og to-tre piger der måske sidder og gør grin, og fuck dem! du fortjener det ikke. Bliv ved med at blogge, du er den du er og jeg elsker at du altid har tænkt "fuck hvad de andre tænker". Du må ikke lave om på dig selv, bliv ved med at have den tankegang!!! Du inspirerer så mange..

  ReplyDelete
 12. øv. Jeg synes at din blog er super nice, og du må virkelig ikke stoppe. jeg kan godt forstå hvis du er bange for at du udstiller dig meget mere anderledes end du er, men det gør du altså ikke. Jeg læser med på din blog, og tror sikkert ligesom mange andre, at du er en helt normal pige, som kan lide at gøre nogen ting, som grimme haters synes er grimt. (hvis du forstår.) Jeg er da lidt ked, hvis din beslutning er taget 100p. Og hvis der stadig er lidt chance for at den ikke er taget, så synes at du burde overveje det hele endnu engang. jeg synes i hvert fald ikke du virker som sådan en overfladisk dude, og det er hyggeligt at læse en smule af dine tanker, heh.

  btw, jeg blev også helt glad da jeg så din overskrift. men det var måske ikke så smart.

  xx
  melissa

  nogetidenretning.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Nejnejnejnejnejjjjj! Du må ikke stoppe, din blog er en af mine yndlingsblogs! Jeg synes virkelig du skriver nogle nice, og interessante indlæg!! :)))

  ReplyDelete

well, hello :-)