1.4.12

I'd rather life one day as a lion, than 100 days as a sheep

Jeg havde et kæmpe skænderi med mine forældre igår, det var ikke fedt overhovedet. Det endte med at jeg gik min vej, tog ud og skatede klokken lort om natten, og faldt hårdt haha. Jeg var så frustreret. Havde mest af alt lyst til bare at løbe væk, men efter at jeg havde fået vejret faldt jeg ned igen. Det endte med at jeg hyggede til langt ud på natten med min søster, hun fik mig i godt humør igen. Vi lagde størkende muddermasker, og spiste massere af sprøde pringles.
Jeg var henne og træne med Anders i dag. Jeg har tænkt mig at begynde at træne meget mere, for jeg bliver simpelthen nødt til at være i god form til prøvetræningen på min kommende efterskole. Overtalte min søster til at rydde op på mit værelse for 11 kr., så jeg har et nydeligt værelser nu, luksus.

8 comments:

 1. Jeg har også lige været oppe og skændes med min veninde. Jeg blev virkelig også frustreret og jeg havde i den grad lyst til at smadre mit tastatur!;-)

  ReplyDelete
 2. Du er alt for dope
  Kender sgu godt det med de skide skænderier, og hvordan man bare må få sin vrede ud..
  Hvordan og hvor har du fået fat i alle de stickers som du har på dit skateboard?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er bare når jeg har købt noget tøj forskellige steder, og der så bliver givet stickers med :)

   Delete
 3. Kan du anbefale et skateboard? Hvis man nu bare vil skate lidt for hyggens skyld, uden det skal blive alt for dyrt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Køb dig et longboard i stedet for, hvis det altså bare er til hygge og transport. Du kan nemt finde et til omkring de 600 kr. Prøv i den shop der ligger overfor rundetårn ved siden af baresso, de er meget venligt, og vil helt sikkert finde det rette til dig :)

   Delete

well, hello :-)