25.6.11

New in: Abercrombie and Fitch

I går var jeg på strøget for at finde en afskedsgave til min gode ven, Andreas, han skal på efterskole, og en gruppe af os havde skrabbet nogle penge sammen til en gave, og det var så mit og min venindes job at finde den perfekte gave.
Da der i øjeblikket er kæmpe udsalg i Carlings købte vi en fed skjorte og t'shirt til ham derfra. På et lille marked fandt vi et par wayfarer til ham, som han længe har drømt om at eje. 
Det var en rigtig fed fest, og jeg glæder mig til at se en masse til ham i sommerferien før han tager afsted. 
Jeg købte selv en t-shirt fra Abercrombie and Fitch, det er en hvid basic t-shirt, som altid er fed at have liggende i skabet. 


Yesterday a friend and I went out shopping to find the perfect gift for a great friend. He is going to an efterskole, if you don't know what that is it is explained HERE. Therefore we bought some nice clothes in Carlings.
I bought a t-shirt from Abercrombie and fitch myself while we were out shopping the gift for him. 




4 comments:

 1. Super fin blog, jeg følger dig nu:)
  du må meget gerne kigge forbi min:D

  comeasyouare-mvh.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. mange tak, Jeg tjekker din blog ud med det samme :-)

  ReplyDelete
 3. Lækkert med sådan en tshirt! Den er cool, og ja, basic bluser er altid gode at have! :-) Men kom sådan til at tænke på, hvor meget du har givet for den? :-D Det skulle vist være et riiiimeligt dyrt mærke, har jeg hørt. Men alt det tøj jeg har set derfra er bare så lækkert :-)

  // Rikke

  ReplyDelete
 4. Ja, den er rigtig skøn ;-)
  Jeg vil ikke sige det er et dyrt mærke, for du får hvad du betaler for. Kvaliteten er i toppen, og jeg gav kun 280 kr. for denne smækre bluse, så det syntes jeg ikke er for galt!:)

  ReplyDelete

well, hello :-)